Geld verdienen met schrijven op Foobie

Verdien geld met het schrijven van artikelen, recensies en meningen op Foobie! Hoe meer je schrijft en publiceert hoe meer je gaat verdienen! Met Foobie is een mooi inkomen op te bouwen. Bij Foobie krijg je 50% van de weergaven.

Foobie

Op Foobie kun je makkelijk beginnen met geld verdienen van achter je computer. Er kunne op Foobie artikelen geschreven worden over uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast is het mogelijk op recensies en meningen op Foobie te publiceren, en ook hier kun je geld mee verdienen. In feite verdien je dan geld met het geven van je mening! En ook hier geld: hoe meer je schrijft, hoe meer je gaat verdienen.


Inkomsten bij Foobie

Bij Foobie ontvang je standaard 50% van de advertentie weergaven uit Google AdSense. Dat houdt in dat je een Google AdSense account nodig hebt. Voer de code uit je AdSense account in bij Foobie en je begint met geld verdienen. 50% van de advertentie weergaven gaan naar de auteur van het artikel. Dat betekent dat in 50% van de gevallen jouw AdSense advertenties worden weergegeven. Als er dan lezers zijn die geïnteresseerd zijn in de getoonde advertenties en hier op klikken, jij geld ontvangt.

Foobie ervaringen

Over het algemeen zijn de ervaringen met Foobie goed. Je kunt veel schrijven en de inkomsten zijn ook goed. Daarnaast is het mooi meegenomen dat je meningen en recensies kwijt kunt. Verder zijn er voldoende lezers. Maar schrijven bij een website als InfoNu levert wellicht wat meer op. Bij Foobie is de controle op artikelen wel minder streng.

Meld je gratis aan bij Foobie

4 opmerkingen:

 1. Aardig artikel, maar een beetje vrijblijvend en oppervlakkig. Ik weet natuurlijk wel dat het moeilijk is bedragen te noemen. Maar dat de inkomsten 'goed' zijn is wel erg vaag. Dat hangt er maar van af van wat je verwacht. Wil je er van leven, moet het een substantiele bijverdienste zijn of een extraatje? Is 25 euro in de maand 'goed'? of 250? of 1000? daar zit nogal verschil in!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit ligt helemaal aan je inzet en daar is dus niets zinnigs over te zeggen. Over het algemeen zal je zo'n €3 ├á €4 per 1000 bezoekers verdienen bij Foobie. Maar dit bedrag kan sterk afwijken per artikel/onderwerp.

   Verwijderen
 2. Al geruime tijd ben ik op zoek naar een manier om teksten te schrijven, ervaringen te delen,... Echter, van dit soort werking had ik geen benul. Het lijkt me dan ook zeer leuk om hieraan deel te nemen. Alleen twijfel ik over de veiligheid. Geef je zomaar je rekeningnummer door? Hoe sterk wordt zoiets beveiligd? De gegevens staan voor eens en altijd zomaar te grijpen op het internet? Of hoe mag ik dat zien?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste,

   Leuk dat je interesse toont om te gaan schrijven! Je rekeningnummer is alleen bekend bij Google. Dit bedrijft heeft bescherming van persoonsgegevens zeer goed geregeld, hier hoef je dus niet bang voor te zijn. Verder kan iemand met alleen een rekeningnummer niet veel meer dan geld naar jou overmaken (muv incasso's, maar daar zijn strenge regels voor).

   Verwijderen