Geld verdienen met Schrijven voor Informatief.EU

Onlangs is de website informatief.EU gestart. Op deze website is is het mogelijk om geld te verdienen met schrijven. Interessant hier is dat de website 75% van de inkomsten uitbetaald aan de auteur van het artikel. Bij vergelijkbare websites is dit vaak lager (50% is gebruikelijk). Wat zijn de voordelen?


Informatief.EU

Deze website is nog erg jong, pas sinds december 2016 is de website live gegaan. Er zijn op dit moment dan ook nog maar weinig artikelen te vinden. Het is toch al interessant om hier artikelen te gaan schrijven, de uitbetaling is namelijk hoog vergeleken met andere websites.

Hoe veel verdien je met Informatief?

Standaard krijg je bij Informatief 75% van de advertentieweergaven, dat wil dus zeggen dat er 75% van de paginabezoeken jouw advertentiecode wordt weergegeven. Hiervoor wordt zowel gebruik gemaakt van zowel Google AdSense als Bol.com.

Hoe werkt het

Aanmelden is gratis en vrijblijvend. Je kunt het aanmeldformulier hier vinden. Vervolgens krijg je een wachtwoord toegestuurd waarmee je kunt inloggen. Je kunt nu meteen beginnen met schrijven, het gebruik van de editor spreekt voor zich. Na publicatie wordt het artikel wel eerst nog gekeurd, dit duurt meestal maximaal 12 uur op werkdagen.

Hoe verdien je geld?


AdSense

Voor het verdienen van geld via het advertentienetwerk van Google zul je een AdSense account moeten hebben. Verdere instructies voor het aanmaken van een AdSense account zijn op de advertentie instellingen pagina in je account te vinden. Als je al een account hebt hoef je alleen maar de pub-id code in te vullen en je kunt verdienen aan je artikelen

Bol.com

Er wordt ook gewerkt met het Bol.com advertentie programma. Hierdoor kun je ook meedelen (ook 75%) in de inkomsten vanuit advertenties getoond door Bol.com. Dit biedt een hogere potentie op inkomsten. Je kunt je voor Bol aanmelden op twee manieren:
1. Maak een eigen account aan (zie informatief voor instructies)
2. Maak een account aan bij Informatief (zie instructies via Informatief)

Voordeel van Bol via Informatief is dat er wordt aangeraden dat je minimaal 5 goedgekeurde artikelen moet hebben, voor aanmelden via Bol is dit 10.

Ervaringen met schrijven voor Informatief

De website is nog maar pas online, er zijn dus maar weinig ervaringen. Wel ziet de website er veelbelovend uit omdat er 75% van de inkomsten naar de schrijver gaan. Daarnaast wordt er niet alleen AdSense, maar ook Bol.com gebruikt als advertentienetwerk. Daarnaast zijn er ook al functies aangekondigd zoals meertalig publiceren, wat natuurlijk ook erg mooi meegenomen is. Wanneer dit er komt is helaas nog niet duidelijk.

Wil je het eens proberen? Aanmelden kan hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten