Geld verdienen schrijven op Todio

Verdien makkelijk geld met het schrijven van artikelen op todio. Daarnaast is het op Todio ook mogelijk om vertalingen te maken. En ook hier kan geld mee worden verdiend. De inkomsten zijn doorlopend zolang je artikelen online staan. Publiceren op Todio gaat makkelijk en er is aardig wat geld mee te verdienen.

Todio

Todio is een website die inmiddels al enkele jaren bestaat. Je kunt er naast geld verdienen met artikelen publiceren ook geld verdienen met artikelen vertalen. Dus voor mensen die twee of meer talen goed beheersen is dit een mooie manier om extra inkomsten op te bouwen. Dit artikel spits zich toe op het schrijven voor Todio. Meer informatie over vertalen van artikelen op Todio? Kijk dan even rond op deze website.

Artikelen schrijven voor Todio

De artikelen die je op Todio schrijft mogen over allerlei informatieve onderwerpen gaan. De teksten worden geschreven in een overzichtelijke editor waarmee je alles netjes kunt opmaken. Heb je een artikel af, dan kun je deze ter keuring aanbieden aan het keurders team op Todio. Mocht de tekst nog niet helemaal goed zijn, dan krijg je de tekst terug met tips om te tekst beter te maken. Is te tekst goed, dan word deze meteen gepubliceerd.

Geld verdienen met Todio

Geld verdienen op Todio gaat via AdSense, je zult dus eerst een account bij Google AdSense moeten aanvragen (als je dit nog niet hebt). Vervolgens kun je de code gewoon in het beheerpaneel invullen.

De verdiensten bij Todio kunnen oplopen tot 70% van de advertentieweergaven. Hit percentage is afhankelijk van het aantal geschreven teksten. Todio groeit snel en word steeds populairder. Dus schrijven en verdienen met Todio word steeds aantrekkelijker.

Goede doelen steunen met Todio

Wil je graag goede doelen steunen met het schrijven van je artikelen? Dan kun je er voor kiezen om (een deel van) de opbrengsten van je artikelen aan een goed doel naar keuze te sturen. ZO help je je zelf en anderen in financieel opzicht!

Aanmelden bij Todio

Meld je aan voor Todio>>>

Schrijven en Vertalen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten