Win een iPad Mini

Win nu een iPad Mini met het schrijven van artikelen! Hoe meer artikelen je schrijft hoe meer kans je hebt! Begin dus snel met schrijven.

iPad Mini winnen bij InfoNu

Schrijf in de komende periode artikelen op InfoNu en maak kans op een iPad Mini. Deze nieuwe kleinere iPad van Apple is erg populair en super handig. Met 7" scherm en zeer goede specificaties.

Wat moet je doen

Nog geen lid? Meld je dan aan via DEZE link

Vervolgens publiceer je artikelen, hoe meer hoe beter! En je verdient ook nog een doorlopend geldbedrag. Dit ligt zo rond de 5 euro per 1000 bezoekers op je artikelen*. Een win-win situatie.

Deze actie loopt nog tot er 80.000 artikelen zijn geschreven. De trekking word gehouden onder de 2500 laatst gepubliceerde artikelen. Weet je er 250 te schrijven heb je dus al een kans van 10%!

*Verdiensten zijn sterk afhankelijk van het soort artikelen dat geschreven wordt. Inkomsten komen uit reclame via Google AdSense.

4 opmerkingen:

 1. Het schrijven van artikelen kan natuurlijk ook op leuke websites als punt.info en geldnet.info, indien je een google account hebt krijg je ook 50 % van de adsense inkomsten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook op artikelsite.info kun je artikelen schrijven. Je kunt er ook artikelen plaatsen zonder eerst in te loggen. Door bij het een artikel een backlink te plaatsen ontvang je meer bezoekers op je weblog of webpagina. Behalve afbeeldingen en foto's kun je bij de artikelen ook b.v. YouTube filmpjes plaatsen. Lezers kunnen een artikel d.m.v. één druk op de knop behalve naar bekende sociale sites als FaceBook en Twitter naar nog zo'n 350 (sociale) websites door plaatsen.
  Geregistreerde schrijvers ontvangen 50% van de advertentie inkomsten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor de mensen die graag reviews schrijven heb ik een goede site gevonden waar je gemakkelijk wat leuks bij kunt verdienen. Mail me maar als je geïnteresseerd bent: joepfranssen@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen