Geld verdienen met schijven voor Fiverr

Fiverr is een van de populairste websites om in contact te komen met creatieve personen. Zo ook tekstschrijvers! Maak een "gig", bepaal zelf jouw prijs en start met verdienen. Doordat er nog niet veel Nederlandse tekstschrijvers actief zijn, is de potentie enorm.

Over Fiverr

Op zoek naar iemand die een logo kan ontwerpen, een website maken of een social media campagne kan opzetten? Grote kans dat er op Fiverr de juiste persoon gevonden kan worden. Het is een van de populairste websites voor ZZP'ers in de creatieve branche. Daarnaast worden er continue nieuwe categorieën toegevoegd. Zo is onlangs bijvoorbeeld Data Science toegevoegd.

Teksten schrijven via Fiverr

Voordeel van Fiverr is dat het mogelijk is om een eigen prijs te bepalen. Hierdoor kun je zelf bepalen wat je zult gaan verdienen. Daarnaast is het mogelijk om in andere talen te schrijven. Kun je bijvoorbeeld goed Engels of Duits? Dan is de markt ineens enorm! Voor Nederlandse schrijvers is er echter al een goede markt omdat er maar weinig Nederlandse schrijvers actief zijn. Dit terwijl de vraag alleen maar groeit.

Wat kan ik verdienen via Fiverr?

Gemiddeld wordt er op het moment van schrijven zo'n €10 voor een tekst van 200 woorden gevraagd. Een dergelijke tekst is vaak binnen 30 minuten te schrijven, waarmee een mooi uurloon van €20 per uur kan worden gerealiseerd. Houd er rekening mee dat Fiverr ook nog een fee in rekening brengt.

Aanmelden voor Fiverr

Aanmelden is gratis en heel eenvoudig. Gebruik hiervoor onderstaande link:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten