Geld verdienen met schrijven voor InfoNu

InfoNu is een van de bekendste schrijf websites op het gebied van geld verdienen met schrijven. Je kunt er al je informatieve artikelen op kwijt en je krijgt 50% van de inkomsten.

InfoNu

InfoNu is een website die al bestaat sinds 2006. De website is enorm gegroeid de laatste tijd en er zijn al vele artikelen gepubliceerd. InfoNu is een van de bekendste en grootste websites op het moment waar je geld kunt verdienen met het schrijven van artikelen. Bij het zoeken op Google zal je (ongemerkt) waarschijnlijk wel eens een resultaat gezien hebben van InfoNu. Door de goede vindbaarheid in Google zullen je artikelen veel gelezen worden en is de potentie om veel te verdienen zeer zeker aanwezig.

Schrijven op InfoNu

Om te schrijven op InfoNu moet je je eerst aanmelden.Dat kun je via de volgende link doen: Aanmelden op InfoNu. Vervolgens kun je meteen beginnen met het publiceren van jouw artikelen. Je kunt een foto toevoegen, een inleiding schrijven, de hoofdtekst schrijven en eventuele bronnen toevoegen. Is alles klaar? Dan kun je het artikel publiceren. Binnen 24 uur zal een medewerker van InfoNu je artikel controleren. Is het goedgekeurd, dan wordt het meteen gepubliceerd. Nu is het mogelijk om geld te verdienen met je artikel.

Geld verdienen met InfoNu

Om geld te verdienen met InfoNu moet je een Google AdSense account hebben. Heb je dit nog niet, dan kun je via InfoNu uitleg vinden om dit snel aan te vragen. Let op! Je moet 18 jaar of ouder zijn om je te registreren voor Google AdSense. Het is daarnaast aan te raden om eerst enkele artikelen te schrijven, en daarna pas een AdSense account aan te vragen. Zo heeft Google inhoud om te controleren. Je Google AdSense code (publisher id) vul je in op InfoNu. Nu kun je geld gaan verdienen! Bij je artikel worden verschillende advertentie blokken van Google getoond. Is er iemand geïnteresseerd in een van de getoonde advertenties, en klikt deze persoon hier op, dan ontvang jij geld.*

Is InfoNu betrouwbaar?

InfoNu is zeker betrouwbaar. 50% van de advertentie weergaven zijn voor de schrijver (Infoteur) en dit klopt ook met de praktijk. Dit houd in dat 50% van de tijd advertenties worden getoond waarvan inkomsten naar InfoNu gaan, en de andere 50% van de tijd advertenties waarvan inkomsten naar de schrijver gaan. Daarnaast gaan de uitbetalingen via Google, welke ook goed verlopen. Daarnaast controleert InfoNu goed en is er een goede helpdesk.

Aanmelden op InfoNu*50% van de advertentieweergaven zijn voor de infoteur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten